Skip to main content

Onze technische dienstverlening beslaat het aanbrengen en repareren van alle technische installaties aan boord. Bijvoorbeeld het installeren van navigatie, watersystemen, gas en elektra en verwarmingsvoorzieningen. Maar ook motoren, schroefassen en generatoren. Daarnaast het technisch installeren van zowel elektrische als elektronische apparatuur in schepen. Of het nu gaat om een schip in de beroepsvaart, megajacht of sloep. De dienstverlening van DTM Maritieme-service betreft niet havengebonden-diensten. Dus wordt de technische dienstverlening op locatie uitgevoerd; ofwel bij u op de werf, in de haven of bij u aan boord.

DTM jachtservice auto en boten

Installatiewerk

DTM Maritieme service, biedt installatiewerk voor alle techniek aan boord. Of het nu gaat om technische inbouw van hoogwaardige producten of met de hand gemaakte oplossingen.

Technische dienst

Onze technische dienst zoekt en diagnostiseert storingen en lost storingen op aan uw technische installatie aan boord. Wij werken daarbij ook vaak in opdracht van importeurs, bijvoorbeeld ook bij het afhandelen van garantiegevallen.

Advieswerk

Het advieswerk van DTM Maritieme-service richt zich met name op de pakketkeuze, ofwel de samenstelling van de installaties die aan boord nodig zijn voor wat u wilt. DTM beschikt over up to date kennis over autopilot, radars, plotters en navigatiehulpmiddelen.

Nieuwbouw en afbouw

Wanneer het gaat om nieuwbouw wordt DTM Maritieme-service vaak ingeschakeld om motoren en installaties in te bouwen. Wij leveren maatwerk, met andere woorden, u krijgt het systeem dat bij u past voor de doeleinden waarvoor u het schip wilt gaan gebruiken.

Onderhoud en reparatie

Heeft u storingen aan uw elektrische installaties? DTM Maritieme-service beschikt over een uitgebreide technische kennis van verschillende merkinstallaties. Periodiek onderhoud voorkomt storingen. Daarom voeren wij tevens inspecties uit.

Refit

Bij refit moet u denken aan het om- en verbouwen van uw elektrische boordsystemen of installaties. Niet alleen kunt u ons inschakelen voor een totale refit van alle techniek, maar ook voor een deel van de apparatuur aan boord.

DTM Maritieme-services is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van complete jachtinstallaties. Daarbij werken wij samen met seriebouwers, jachtwerven en diverse leveranciers. Wij bieden een totaaloplossing voor navigatieapparatuur, energiepakketten, verwarmingssystemen, airconditioning systemen, hydraulische systemen, boeg en hekschroeven, water- en vuilwatersystemen, generatoren, accupakketten. Alles ten behoeve van eindgebruikers.

Technische installatie cruiser Steeler Yachts

18 december 2020

Drinkwatersysteem Harlingen

7 november 2020

Onderhoud motor op locatie

7 oktober 2020

Elektrische installaties Lelystad

7 september 2020

Close Menu

Contactgegevens

DTM Jachtservice bv
De Roede 10-D
8801 RC  Franeker

E: info@dtmjachtservice.nl

Recent werk

Technische installatie cruiser Steeler Yachts onderhoud motor